Vragen? (FAQ)

Is er iets nog niet duidelijk? Probeer het hieronder even. Wellicht vind je een antwoord op je vraag.

Deze informatie kan je op de pagina contact en info terugvinden.

Geef voor je gps zeker de volledige straatnaam in: Desselgem-Dries. Sommige gps-toestellen vinden ook Desselgem niet terug. Kies dan Waregem.

Ingang is aan de zijkant van het huis, de binnenplaats oversteken. Als de poort dicht is, dan is amba-amba gesloten.

Parkeren kan in de straat, maar hou je aan de verkeersregels. Er wordt regelmatig gecontroleerd in de straat. 

 

 

amba-amba is enkel open tijdens / rondom de lesuren. De deuren openen 15 minuten voor aanvang van de les. De lessen beginnen stipt op tijd! Speciale regelingen met betrekking tot de reguliere lessen (vanwege feestdagen, evenementen, internationale workshops, etc.) worden altijd aangekondigd op de website en de amba-amba facebookpagina.

De openingsuren van de gevoelenswinkel vind je terug onderaan de website. 

ja !

een mondelinge melding is niet geldig als inschrijving. Ook via facebook worden inschrijvingen niet geregistreerd. Ook niet als je klikt op deelnemen voor een event van amba-amba.

Inschrijven gebeurt altijd via de website. Mocht je hierbij problemen ondervinden, dan mag je uiteraard altijd een mailtje sturen. Vermeld hier altijd je naam én gsmnummer en de naam van de cursus.

Inschrijvingen zijn pas definitief na ontvangst van het inschrijvingsgeld. Bij maximaal aantal deelnemers geldt de volgorde volgens datum van betaling. 

Inschrijven doe je altijd via de website. Werken met browser Google Chrome blijkt vaak voor problemen te zorgen, je kiest best voor een andere browser om in te schrijven. Mocht je hierbij problemen ondervinden, dan mag je uiteraard altijd een mailtje sturen. Vermeld dan duidelijk je naam én gsmnummer en de naam van de cursus.

 

Neem even contact op via info@amba-amba.be om af te spreken.

Neen, Je schrijft steeds in voor een volledige reeks. We maken enkel een uitzondering bij ploegwerk of co-ouderschap. Neem hiervoor contact met ons op via info@amba-amba.be

Je wordt bij het inschrijven onmiddellijk doorgestuurd naar de betaalpagina. let op ! met brower google Chrome kan dit vastlopen... je kiest best voor een andere browser.

Inschrijvingen zijn pas definitief na ontvangst van het inschrijvingsgeld. Bij maximaal aantal deelnemers geldt de volgorde volgens datum van betaling. De reeks kan enkel in zijn geheel gevolgd worden.
Niet gevolgde lessen worden niet terugbetaald, maar gemiste lessen kunnen ingehaald worden op een andere plaats tijdens de lopende reeks als er een plekje vrij is.

Tijdens een yogales beweeg je veel en kun je transpireren. Draag daarom sportkleding of andere gemakkelijk zittende kleding. Probeer te loszittende kleding te vermijden, zodat je niet door je kleding wordt gehinderd. Yoga doe je op blote voeten (sokken en schoenen hinderen je in je bewegingen). Ook sieraden en horloges kun je beter aflaten. Heb je lang haar? Dan is het handig om een haarband of een elastiekje mee te nemen.

Kinderen 123 en kleuters kunnen ook yoga doen in hun pyjama. (geen slaapkleedjes). Het spreekt voor zich dat we geen yoga doen in jeans of rok. toch? Deze groep mag 1 knuffel meebrengen voor tijdens de eindontspanning. 

kauwgom, snoepgoed, speelgoed en gsm's horen niet thuis op de yogamat

 

 

Alleen gemakkelijk kleding (hoogaansluitend t-shirt) De les gaat door op blote voeten, dus sportschoenen zijn niet nodig. Yogamatten en alle andere materiaal stellen wij ter beschikking. Ook kinderen dienen gepaste kledij te dragen. Geen jeansbroeken, rokjes en broekkousen

Bij de sessies voor volwassenen staat er altijd water en thee ter beschikking voor alle deelnemers. Water is kostbaar, graag je flesje bewust ter hand nemen. Drink je flesje leeg of neem het achteraf mee naar huis. 

 

Neen , alle nodige materiaal is aanwezig in de amba-amba ruimte. De yogamatten worden na elke les gereinigd

Wellicht wel. Alle gevonden voorwerpen worden verzameld aan de kapstok in de ruimte. Na enkele maanden worden de spullen naar het Kringloopcentrum gebracht. Waardevolle spullen (juwelen, horloges, brillen) worden achter de balie bewaard.

You wish...

Stuur een email naar info@amba-amba.be met je naam én gsmnummer en voor welke sessie je op de wachtlijst wil gezet worden. We nemen contact met je op als er een plekje vrij is. En bij veel interesse kan het dat we extra sessies kunnen organiseren.

 

Indien je niet aanwezig kan zijn voor een groepsles waarderen we dat er tijdig verwittigd wordt met een sms naar 0478 74 54 84.

Kom je te laat voor een individuele afspraak, dan wordt de duurtijd van de sessie aangepast aan de nog beschikbare tijd. Het bedrag van het consult blijft echter wel hetzelfde.

 

Alle deelnemers zijn verzekerd tijdens de sessies. We zijn echter niet verantwoordelijk voor gebeurtelijke ongevallen. Voor en na de lestijd zijn ouders verantwoordelijk voor hun kinderen. De tuin is privé-eigendom.

Kosteloos afzeggen kan tot 24u voor aanvang van uw afspraak. Stuur ons een sms 0478 74 54 84

Wanneer u niet verwittigt en niet op de afspraak verschijnt rekenen wij het tarief van een halve afspraak aan. Wij kunnen dan geen andere klanten ontvangen in de door u gereserveerde tijd.

 

Onze sessies zijn telkens geprogrammeerd tussen de verschillende schoolvakanties. Tijdens de vakanties maken we tijd en ruimte voor vormingsdagen of voor vakantie.

Dat kan. Maar dan graag zonder je kind erbij en na afspraak.

 

 

Als jij yoga associeert met urenlang stil zitten op een yogamat, of je been in je nek leggen dan is yoga helemaal niets voor jou :)

Yoga is geschikt voor iedereen. dus ook voor jou. 

Nee, het gaat er niet om hoe ver je komt in een houding maar dat je bewust wordt van je lichaam door ademhaling en beweging. Je fysieke blokkades leer je snel kennen en door er aandacht aan te geven en op te focussen zal je lichaam langzaam ruimte krijgen om wellicht leniger te worden.

Bij een blessure raden wij advies van een huisarts aan. Als yoga tot de mogelijkheden behoort raden we Hatha Yoga of Yin Yoga aan omdat deze vormen de mogelijkheid bieden om het rustiger aan te doen en je lichaam verder te laten herstellen of juist je grenzen met kleine stapjes te verleggen en weer meer vertrouwen te krijgen in je lichaam. Breng de lesgever steeds op de hoogte!

Ja, we weten het...

We willen als ouder zo graag een vlieg zijn om alles te zien wat ze doen...

maar helaas is dat niet mogelijk. Kinderyoga heeft als doel om de kinderen even een gaatje in de tijd te gunnen in een kader waar ze volledig zichzelf kunnen en mogen zijn. Waar niemand over hen oordeelt of hen observeert en dat wil ik graag zo houden.

 

 

Zeker.

In ons winkeltje zetten we wat stoelen klaar en bij mooi weer kan je ook buiten zitten op het terras.

Je kan dan een uurtje tijd nemen voor jezelf. We zien ouders hier lezen, verbeterwerk doen, verstelwerk doen, zelfs groentjes snijden. Sommigen nemen de tijd om boodschappen te doen, naar de carwash te rijden. En het is ook de perfecte tijd voor je start2run momentje :)

 

 

Bij aanmelden ben je nog niet definitief ingeschreven.

Je wordt doorgestuurd naar een andere website. Vaak is dat de organisatie die instaat voor de administratie rond de workshop of opleiding die je wilt volgen. 

ANNULERING

• Kosteloos annuleren kan op de dag van de inschrijving en de drie daaropvolgende werkdagen.

• Bij annulering tot 14 dagen vóór de start van de activiteit (startdag niet inbegrepen) worden 10% administratiekosten aangerekend. Het resterende bedrag wordt teruggestort.

• Bij annulering binnen de 14 dagen vóór de start van of tijdens de activiteit (startdag niet inbegrepen) dient het volledige bedrag betaald te worden. Geen terugbetaling mogelijk.

IN GEVAL VAN ZIEKTE

In geval van ziekte verwittig je de dag zelf 04784745484  en bezorg je het doktersbriefje in de loop van de week. Als je meer dan de helft van de periode ziek bent, kan terugbetaling pro-rata aangevraagd worden. Indien gewenst kan je opteren voor terugbetaling in de vorm van een waardebon. In dit geval worden geen kosten aangerekend.