Opleiding baby-yoga

Info! Handig inschrijvingssysteem via MomoYoga
Zorg dat je bij MomoYoga ingelogd blijft terwijl je de gewenste activiteit in ons amba-amba activiteitenoverzicht selecteert. ​Zo kom je direct op de juiste plek terecht. ​Lukt dat niet dan vind je het volledige aanbod bij momoyoga.nl/amba-amba klikken op 'Mijn lesrooster' / 'Abonnement of strippenkaart aankopen'.
Weetje: Bij jouw eerste inschrijving dien je een momoyoga-account aan te maken. 1 account per emailadres. 
Download de MomoYoga app (apple - Android) voor een handig overzicht en extra functies.

Neem gerust contact met ons op bij vragen.

Opleiding baby-yoga

Aanraken een eerste levensbehoefte

Gea Scholtens gebruikt haar ervaring vanuit de pedagogiek, kraamzorg en kinderopvang om een massage- en yogatraining te geven die perfect aansluit bij de behoeften van een baby. Ze schreef het boek “Baby- Yoga: samen in beweging”
EN ze komt bij amba-amba haar bijzondere baby-yoga-opleiding delen.

Voor deze opleiding wordt er gewerkt vanuit de holistische benadering. 
In de gehele opleiding wordt aandacht besteed aan de vereiste didactische vaardigheden, maar daarnaast ook hoe je steun, de juiste sfeer en veiligheid kunt bieden tijdens de lessen. Er wordt aandacht geschonken aan vertrouwensoefeningen en ontspanningsoefeningen voor ouder en kind.

Na de opleiding kun je direct de theorie en de praktijk overdragen aan baby en ouders/verzorgers. Je wordt begeleid naar de start van je eigen baby-yoga praktijk en de mogelijke PR en marketing die je kan voeren.
Tijdens de opleiding stel je een eigen les/draaiboek samen.

Voor wie?
De opleiding is speciaal bedoeld voor iedereen die Docent Baby- Yoga wil worden of toepassen. Voor Babymassage docenten, medewerkers uit de kinderopvang, kraam- wijk- en kinderverpleegkundigen, kraamverzorgsters, therapeuten, zwangerschaps- en yogadocenten.
Ook als je op zoek bent naar een nieuw beroep, kan deze opleiding iets voor jou zijn.

De prijs voor de 5-daagse cursus in Desselgem bedraagt €625,- (vrij van btw), inclusief een studiemap met achtergrondinformatie en massageolie.
Kom je uit Vlaanderen? Dan kan het zijn dat een groot deel van de opleiding vergoed wordt. DIt is ook meteen de reden waarom je niet via amba-amba rechtstreeks inschrijft, maar via de website van Gea. Gea kan je ook informeren over de voorwaarden om deel te mogen nemen aan de KMO-regeling
Als je klikt op registreren word je vanzelf naar haar website geleid.

 

 

vrijdag 03/05/2019
zaterdag 04/05/2019
vrijdag 17/05/2019
zaterdag 18/05/2019
zaterdag 15/06/2019