Babymassage met Baby-yoga

Info! Handig inschrijvingssysteem via MomoYoga 
Zorg dat je bij MomoYoga ingelogd blijft terwijl je de gewenste activiteit in ons amba-amba activiteitenoverzicht selecteert. ​Zo kom je direct op de juiste plek terecht. ​Lukt dat niet dan vind je het volledige aanbod bij momoyoga.nl/amba-amba klikken op 'Mijn lesrooster' / 'Abonnement of strippenkaart aankopen'.
Voor opleidingen in samenwerking met Eekhout Academy of Syntra West inschrijven via hen! Je kan hiervoor via onze website doorklikken via de inschrijfknop
Weetje: Bij jouw eerste inschrijving dien je een momoyoga-account aan te maken. 1 account per emailadres. 
Download de MomoYoga app (apple - Android) voor een handig overzicht en extra functies.

Neem gerust contact met ons op bij vragen.

Babymassage met Baby-yoga

module 1: het totaalpakket

Opleiding Docent Babymassage met Yoga

Deze brede en erkende opleiding tot Docent Babymassage met Yoga vindt plaats in Desselgem bij Amba-Amba

De 5 lesdagen zijn verspreid over 6 weken, zodat er na de lesdag genoeg tijd is om ook thuis te oefenen.
Praktijkoefeningen zijn erg belangrijk om het je eigen te maken, daar besteed ik tijdens de opleiding veel aandacht aan.
Je krijgt dan gelijk de feedback op je oefeningen.

lesdagen telkens van 10u00 tot 16u30
lunch inbegrepen

Samen in beweging vanuit de holistische visie

Wist je dat je met een pasgeboren baby al massage, yoga en mindfulness oefeningen kunt doen?
Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. Je leert in deze opleiding vanuit de holistische benadering op een enthousiaste, helende en liefdevolle manier, Babymassage-yoga en mindfulness toe te passen en over te dragen.
Tijdens de opleiding krijg je de mogelijkheid om massage en yoga naadloos te laten samensmelten en zelf de helende invloed van massage met  yoga te ervaren.
De massage technieken en yogaoefeningen voor baby’s tussen de nul en twaalf maanden zorgen voor een tevreden, ontspannen kindje én een blije mama – of papa natuurlijk.

 

Het handboek Baby-yoga, die ik in 2017 heb uitgegeven, wordt gebruikt met beeldmateriaal, massage en yoga en versjes/liedjes om thuis mee te oefenen.

Deze manier van werken wordt door cursisten als zeer prettig en effectief ervaren. Zo kun je de volgende keer met de juiste vragen naar de les komen.

Er zal voldoende aandacht zijn voor persoonlijke vragen. Ben je al docent Baby-yoga docent of Babymassage docent dan is het ook mogelijk om deze opleiding te volgen en schrijf je je in voor de module 2 of 3

 

Wat ga je leren?

Kijk op de website van www.deweideblik.nl

vrijdag 01/05/2020
zaterdag 02/05/2020
vrijdag 29/05/2020
zaterdag 30/05/2020
zaterdag 13/06/2020